Vesti - Poziv na onlajn trening „Utvrđivanje potreba ranjivih grupa za uslugama socijalne zaštite u nadležnosti jedinica lokalne samouprave”
14.10.2021.

Resurs centar, CSP - onlajn trening

S velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresovane predstavnike/ce organizacija civilnog društva i opština/gradova da se prijave za pohađanje onlajn treninga „Utvrđivanje potreba ranjivih grupa za uslugama socijalne zaštite u nadležnosti jedinica lokalne samouprave” koji Centar za socijalnu politiku organizuje u okviru programa Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji.

Obuku vodi Milica Stranjaković, koordinatorka programa Centra za socijalnu politiku, a ovom prilikom će predstaviti Mapu potreba i resursa na lokalnom nivou – instrument za utvrđivanje potreba, resursa i prioriteta za uspostavljanje novih i/ili unapređenje postojećih usluga socijalne zaštite.

Potrebe se utvrđuju za ranjive grupe definisane Zakonom o socijalnoj zaštiti i Pravilnikom o bližim uslovima i standardima za pružanje usluga socijalne zaštite.

Obuka „Utvrđivanje potreba ranjivih grupa za uslugama socijalne zaštite u nadležnosti jedinica lokalne samouprave” je dvodnevna i zakazana je za 20. i 21. oktobar 2021.godine. Predviđeno trajanje obuke za oba dana je 3 sata.

Prijave za pohađanje obuke otvorene su do 19. oktobra. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem onlajn prijavnog formulara na ovom linku.

Kliknite da preuzmete Agendu obuke (.pdf).

Izvor: rc.gradjanske.org